TALLER DE IOGA PER AL TEIXIT CONNECTIU

LA FÀSCIA

DISSABTE  

16 DE FEBRER

 DE 10:30 A 12:30

La fàscia és una estructura de teixit connectiu que s'estén per tot el cos com una xarxa tridimensional. És d'aparença membranosa i connecta i envolta totes les estructures corporals. Biològicament, és el que ens manté units.

    ·        La Fàscia manté els músculs units i en el seu lloc

    ·        La Fàscia separa els músculs perquè puguin treballar independentment uns dels altres

    ·        La Fàscia proporciona una superfície lubricada perquè els músculs puguin moure's suaument uns contra els altres       

La inactivitat, les lesions, passar massa temps asseguts i altres mals hàbits, poden provocar adherències entre les fàscies musculars, evitant i/o dificultant que els músculs es moguin lliurement uns contra els altres. Això acaba derivant en una rigidesa o tensió que limita el moviment de la teva musculatura.

Per a estar sana, la Fàscia necessita realitzar uns moviments i estiraments per tal de conservar la seva consistència líquida, lliscosa i adaptable.

Els estiraments adequats, els massatges i algunes activitats com el ioga poden contribuir a mantenir la teva musculatura i la teva Fàscia en bon estat de funcionament i evitar aquestes adherències.

  CREA LA MÀXIMA COMODITAT DINS DEL TEU COS

En aquest taller, impartit per la Steffi,  aprendràs a alliberar, a fer més elàstic i a hidratar el teixit connectiu (la Fàscia), creant el màxim espai dins del teu cos per a augmentar la flexibilitat i la llibertat de moviment dels teus músculs i dels teus ossos, amb les següents eines:

·        Auto-massatge

·        Micro-moviments

·        Relaxroll i relaxroll ball (pilota terapèutica)

·        Pràctica de postures d'extensió en nous angles

·        Estiraments

PREU: 25€

Reserva la teva plaça
Per email a info@satioga.cat
Per telèfon al 653 28 88 59 (Gemma)