TALLER

CONTRACTES FAMILIARS INVISIBLES

Lleialtats cegues

A càrrec d'Anna Mascaró

Dissabte 1 de Juliol

De 10:00 a 14:00 i de 16:00 a 20:00

Preu: 80 €


Aquest taller és una crida a tothom que vulgui trencar amb els antics contractes familiars per a créixer personalment, ser qui realment és i honrar veritablement el seu sistema.

DINÀMICA DEL TALLER

És una activitat interactiva, vivencial i pràctica, on es fomenta la participació i l'acció. Es treballa amb tècniques de psicogenealogia, amb el mètode Demartini, amb Pedagogia Sistèmica i amb Ecologia emocional. S'alternen activitats en grup i activitats individuals.
 

Les lleialtats cegues o invisibles, són aquelles lleialtats conscients o inconscients cap a un avantpassat o familiar, que ens impulsen a seguir els mateixos patrons de conducta d’una forma automàtica i sobre el que no tenim cap control. Són una força invisible que s’avantposa a la nostra pròpia felicitat. 

Som esponges de creences i expectatives, fet que juga en contra nostra quan aquests contractes o lleialtats familiars invisibles resulten negatius per al nostre creixement, en forma d’inhibicions que ens paralitzen i ens fan repetir la història. El nostre cervell més primitiu ens dicta l’ordre d’obeïr quan l’amenaça és ser expulsats del clan, i no hi ha alleujament més gran que començar a ser el que en realitat som. Des de la infància ens imposen destins aliens.

La llibertat és el que fem amb el que ens han fet. La felicitat no és un sentiment, és una decisió.


     
Clica aquí si vols més informació sobre l'Anna:                                             

                                                               Per més que vulgui volar, mentre estigui lligat/lligada a les meves dinàmiques familiars, mai assoliré grans altures.


Contacta amb nosaltres per a reservar la teva plaça, o per a demanar més informació

Al correu electrònic info@satioga.cat

 O al telèfon 653 288 859 (Gemma)