La Maika   

Sóc la Maika, part de l'ànima de SAt ioga.

Vaig començar a practicar ioga per recomanació mèdica, perquè tenia problemes a l'esquena. De seguida vaig veure que el ioga m'aportava no només beneficis físics, sinó també mentals i emocionals. Per a mi, practicar Ioga Kundalini ha estat com obrir una porta a una nova manera de viure, a una nova manera d'enfocar i d'acceptar tot allò que em passa (tan el que puc controlar com el que no).

 La formació com a Professora de Ioga Kundalini em va donar la possibilitat de dedicar-me a compartir aquesta eina que per a mi ha estat tan eficaç i que trobo que té una gran potència: el Ioga Kundalini. El meu desig és fer arribar el Ioga al màxim de persones possible... perquè funciona!

Vaig decidir ampliar els meus coneixements sobre el ioga fent la formació per a Embarassades i de Post Part. I aleshores va ser com obrir una finestra a la tendresa i a la vibració que aporta la maternitat. Vaig descobrir que el ioga ens pot ajudar en qualsevol de les etapes de la nostra vida, per més meravellosa, esplèndida, dura i/o carregada d'emocions que sigui.

M'encanta donar classes de ioga. Em fascina poder haver fet de la meva passió una professió. Estic agraïda de poder compartir amb vosaltres els meus coneixements i les meves experiències amb el ioga. I per això intento transmetre tot aquest amor i tot aquest entusiasme que sento en cada una de les classes que dono.

Avui en dia ja no puc imaginar-me la meva vida sense el ioga: és com la meva "droga".