IOGA KUNDALINI
El Ioga de la consciència

El Ioga Kundalini és una tècnica mil·lenària que prové de la Índia i que comprèn, de forma integral, totes les rames del ioga. Està especialment dissenyat per a aconseguir un equilibri entre el món intern i el món extern (a través de la consciència, s'aconsegueix l'equilibri cos-ment que ens porta a una millor qualitat de vida i a un estat de benestar general).

Mitjançant la pràctica continuada de Ioga Kundalini es poden reduir considerablement els nivells d'ansietat i d'estrès, s'augmenta l'energia vital i s'aconsegueix un augment d'autoestima, ajudant a la prevenció de malalties físiques i psicològiques.

Amb la utilització de determinats exercicis enfocats a un fi concret (assanes) s’aconsegueix equilibrar el sistema glandular, purificar la sang, enfortir el sistema nerviós i millorar el potencial creatiu de la ment, així com també la concentració i la memòria. S’eliminen toxines, s’expandeix la capacitat pulmonar, es tonifiquen els músculs i la columna vertebral es manté més flexible i en forma. Es millora la qualitat del son, es regula la digestió i la pressió sanguínia i s’eliminen els hàbits negatius.

És una tècnica que aporta energia al cos i una gran claredat mental: el Ioga Kundalini és una forma ràpida d’establir una relació estable entre el cos, la ment i l’ànima. I per això és considerada una de les pràctiques més poderoses del ioga. Pot ser practicada per tothom.

Tot i tractar-se de la tècnica més antiga coneguda de desenvolupament personal, és un tipus de ioga que s’adapta perfectament als temps actuals: el Ioga Kundalini és ideal per a totes aquelles persones que vulguin sortir victoriosos dels desafiaments de viure en l’època actual: l’estrès de mantenir la feina, la família, les amistats, els problemes quotidians... Els resultats amb aquesta disciplina són immediats. Mitjançant aquesta tècnica experimentem un procés gradual d’augment de consciència que ens ajuda a integrar-nos a la realitat que estem vivint.


“Observant els diferents sistemes de ioga ens trobem que es necessiten 12 anys de Hatha ioga més 6 anys de Raja ioga més 3 anys de Mantra ioga més 1 any de Laya ioga per a igualar els efectes d’ 1 any complet de Kundalini ioga”
Yogi Bhajan
                                                                                                                                               

 Vine i prova una classe gratuïtament, sense compromís!