SAT NAM

Vine a SAt ioga i gaudeix del ioga amb una atenció personalitzada.

Estudiem el teu cas personal i si en una classe hi ha alguna postura que no et va bé, et donarem una variant (perquè puguis treballar com la resta, però d'una manera segura per a tu i per al teu cos).


Vine a SAt ioga a descobrir la teva veritable identitat i a prendre consciència de les teves necessitats i del teu gran potencial.

La pràctica continuada del Ioga Kundalini et portarà a actuar de forma coherent amb els teus pensaments i amb els teus sentiments. Gràcies a les classes aprendràs a conèixer la teva essència i et descobriràs tal i com ets realment, sense imposicions socials.

 

Vine a SAt ioga i deixa que et cuidem. Vine a SAt ioga i deixa que et mimem.

Tractem el teu cas de forma individualitzada. Preparem les classes segons les teves necessitats i les teves peticions. A SAt ioga hi trobaràs un espai per a tu mateix/per a tu mateixa. A SAt ioga milloraràs la teva salut, aprendràs a relaxar-te i a reduir l'estrès. SAt ioga és un centre on t'hi trobaràs "com a casa".

FRASES DE YOGI BHAJAN

" Si vols conèixer l'infinit, primer has de conèixer allò que és finit.

PRIMER T'HAS DE CONÈIXER A TU MATEIX/ MATEIXA"

Yogi Bhajan


"T'hauries de convertir en una persona tan feliç, que quan una altra persona et miri, esdevingui feliç"

Yogi Bhajan


"La teva missió és ser feliç, estar sa/sana i sentir-te realitzat/realitzada. I ajudar a la gent a aconseguir el mateix objectiu"

Yogi Bhajan


"La millor manera d'ensenyar és no forçar a les persones"

Yogi Bhajan


"Pots travessar muntanyes, oceans, tragèdies i dificultats només amb una cosa: CONFIANÇA EN TU MATEIX/MATEIXA"

Yogi Bhajan


"El millor mantra per aquesta època és "SEGUEIX ENDAVANT". Tres mantres que no hauríem d'utilitzar mai són: "NO HO SÉ", "NO PUC" i "NO ÉS EL MOMENT""

Yogi Bhajan


"La teva força no està en la teva riquesa. La teva força no està en els teus estudis. La teva força està només en tu. En la teva capacitat de fer front a les conseqüències amb calma, quietud i de manera pacífica"

Yogi Bhajan


"La vida et porta reptes, confrontacions i calamitats. Aquestes tres coses arriben a una persona per enfrontar-la cara a cara. Si aquest persona és diplomàtica, compassiva i impersonal, podrà caminar sobre aquestes tres coses com un vent ràpid"

Yogi Bhajan