La Gemma    

 
 
                      
Sóc la Gemma, una de les fundadores de SAt ioga.

Vaig començar el meu camí personal i professional amb la Psicoologia; després vaig arribar a l'Artteràpia, que em va obrir una nova mirada cap a l'Ésser Humà. Vaig arribar al ioga en un moment de dificultat, o més aviat, el ioga va arribar a mi. La pràctica em va sostenir i em va fer veure tot el que la persona pot arribar a ser, més enllà del cos físic i la ment, més enllà del pensament i l'emoció.

Em vaig formar en Ioga per a nens amb Gurudass Kaur i vaig seguir amb Shakti Dance (Ioga de la Dansa) amb la meva mestra Sara Avtar. Vaig iniciar el procés de mentoring amb aquesta disciplina i, conjuntament, em vaig formar en Kundalini Ioga amb una altra de les meves mestres referents, ja en cos subtil Siri Gobind Kaur.

He realitzat Nivell II de Kundalini Ioga de Comunicació Conscient i Relacions Autèntiques i, com tot a la vida, segueixo en el procés.

Estimo SAt ioga i em sento profundament agraïda per la gran família que hem creat, he tingut la possibilitat de conèixer a tots els alumnes i a totes les alumnes que fan possible que seguim en aquest projecte que està creat amb i per a ells i elles.

Dono les gràcies als meus mestres i a tots els mestres pel camí iniciat i que, avui, em permet estar on sóc.

Que Guru Ram Das segueixi portant la seva benedicció.